Har du drömmar om att göra om i ditt badrum eller kanske göra ett till våtrum i ditt hus? Då gäller det att det blir utfört på ett professionellt sätt. Vi är plattsättare som är baserade i Solna som har många års erfarenhet inom branschen. Vi vågar faktiskt säga att vi är de absolut bästa i vårt fält. När du anställer oss anställer du vår kunniga, vänliga och lyhörda hantverkare.

Det krävs erfarenhet och den rätta kunskapen för plattsättning och det är något som du inte borde göra själv. Det är mycket som kan gå fel när det kommer till plattsättning, men vi finns där för dig hela vägen. Vi vill att vårt arbete ska hålla i generationer framöver, och därför erbjuder vi dessutom våra kunder en garanti för våra tjänster. Detta är fördelen med att anlita en firma och inte göra jobbet själv.

Om du letar efter en plattsättare är vi utan tvekan företaget för dig i Solna. Hör av dig för mer information.

Vi gör din vision till verklighet

Är du inte helt säker på vad för material du vill använda dig av i Solna kan vi plattsättare hjälpa dig att bestämma detta. Vi förstår att det finns många val som du måste göra och det kan vara svårt att veta vad du ska välja. Det är här vi kommer in och hjälper dig! Vi kommer och kollar på ditt rum och kan rådgiva dig om vad som passar bäst. Eftersom vi har många års erfarenhet inom industrin vet vi vad som kommer att fungera. Vi har erfarenhet att jobba med klinker, mosaik, natursten och kakel bara för att nämna några material. Bara rådfråga dina plattsättare i Solna – det är trots allt din vision vi vill förverkliga.

Anställ oss i Solna som din plattsättare

Vi tar oss an alla slags uppdrag – det spelar ingen roll om det är ett mindre eller större uppdrag. Vi är professionella plattsättare i Solna som alltid sätter våra kunder först. Det finns ingen som är så viktig som vår kund för oss. Vi tror därför på öppen kommunikation mellan oss och dig. Vi vill hjälpa dig igenom hela processen från början av projektet till slutet av projektet. Vi utför både tjänster för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder en kostnadsfri offert så du vet vad priset är redan från början. ROT-avdraget gäller också på våra tjänster vilket är ett skatteavdrag på arbetskostnaden. Det är ett skatteavdrag som gäller upp till 50 000 per person i hushållet. Detta kommer direkt av på din räkning.

Om du vill ha mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Du kontaktar oss bäst via telefon eller mejl.